Closely Edging Leitmotiv - Dont Come Home A Drinkin

Blir vanligare och vanligare

Posted Jan. 13, 2017, 9:51 p.m. By amos Tags: Sociala medier

Det blir verkligen vanligare och vanligare med att ha en egen blogg. Och det är många som kan leva på sin blogg för att dom har så många följare. Ja och det är ju jätte kul att det går så bra för många, det har blivit ett nytt jobb för många. Speciellt unga människor men det är även många äldre som också skaffat sig en blogg.
Det finns många sätt att göra för att starta blogg. Och det är ju kul att det är så lätt att skaffa en.

Kul att läsa andras bloggar

Ja det är härligt att kunna följa andras bloggar, speciellt när man hittar en som verkligen har samma intressen som en själv så att man kan få tips och idéer och bra inspiration.
Ja det är verkligen härligt att man kan få bra idéer på olika bloggar. Min syster har en härlig blogg till exempel som handlar om hälsa och mat och det är kul att gå in och följa henne för att se allt som hon skriver.
Ja det är kul att det är så många som man känner som har bloggar och som verkligen är inspirerande och härliga att besöka.
Så det är ju något för den som känner att dom vill ha lite mer att göra eller att man känner att man har något som man vill förmedla till andra. Att kunna starta sin egen blogg kan vara ett bra sätt att få utlopp för det man håller på med, ens hobby eller liknade. Så alla som inte har testat så gör man väl i att göra det så att man kan pröva för sig själv vad man vill göra och om man tycker att det är kul att göra det.
Ja det är härligt att det finns nya saker som man kan göra och som man kan skapa ett nätverk på.